close
چت روم

آموزش آشپزي

تبلیغات


نویسندگان

لوگوی اعتماد


    logo-samandehi

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

نظرسنجي

    نظر شما درباه ي سايت؟




    چند سال دارید؟







آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 471
    کل نظرات کل نظرات : 67
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 2
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 38

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 117
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 520
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 4
    بازدید ماه بازدید ماه : 15,746
    بازدید سال بازدید سال : 57,515
    بازدید کلی بازدید کلی : 711,151

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 54.198.103.13
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : سه شنبه 03 مهر 1397

خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

تبلیغات

طرز تهیه لواشک میوه‌ای با «فر» در خانه

طرز تهیه لواشک میوه‌ای با «فر» در خانه

برای تهیه لواشک می‌توانید از پوره توت فرنگی، گیلاس، یا بلوبری استفاده کنید و به دو روش گفته شده در ادامه میان وعده‌ای سالم برای خود و خانواده یا دوستانتان آماده سازید. این لواشک‌ها را تا یک سال می‌توانید در فریزر نگهداری کنید.

برای مشاهده برید به ادامه مطلب


تاریخ ارسال پست: جمعه 17 بهمن 1393 ساعت: 14:11
برچسب ها برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,
ارسال اين مطلب به ( فيس نما )

طرز تهیه خوشمزه ترین دسر پاییزی:بستنی انار!

مواد لازم برای بستنی انار (برای ۸ نفر):


 انار بزرگ  ۲ عدد 
 لیمو ترش (لیمو شیرازی) یک عدد 
 شکر  یک و نیم پیمانه 
 خامه غلیظ ۲ پیمانه

برای مشاهده برید به ادامه مطلب


تاریخ ارسال پست: چهارشنبه 01 بهمن 1393 ساعت: 13:15
برچسب ها برچسب ها : ,,,
ارسال اين مطلب به ( فيس نما )

طرز تهیه خیار شور

طرز تهیه خیار شور

  مواد لازم :

خیار قلمی      2 کیلو
نمک      1 لیوان
برگ کرفس      200 گرم
شوید      200 گرم
فلفل سبز تند      5 عدد
ترخون     300 گرم
سیر     1 بوته
تخم گشنیز     1 قاشق چایخوری
آب و سرکه     به مقدار لازم

برای مشاهده طرز تهیه برید به ادامه مطلب


تاریخ ارسال پست: سه شنبه 09 دي 1393 ساعت: 14:7
برچسب ها برچسب ها : ,,,
ارسال اين مطلب به ( فيس نما )

طرز تهیه پفک نمکی خانگی

طرز تهیه پفک نمکی خانگی

 

فر رو از قبل گرم کنید . کره رو به مدت ۴۵ ثانیه در ماکروفر گرم کنید تا نرم بشه . آرد و پنیر رو اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید

 

 

مواد لازم:

آرد 100گرم

کره 90 گرم

پنیر رنده شده ریز و نرم (چدار یا گودا) 100 گرم

و...

برای مشاهده برید به ادامه مطلب


تاریخ ارسال پست: جمعه 05 دي 1393 ساعت: 13:46
برچسب ها برچسب ها : ,,,,
ارسال اين مطلب به ( فيس نما )

طرز تهیه ی ترشی خرمالو

طرز تهیه ی ترشی خرمالو

مواد لازم :


 خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد از هر کدام هشت عدد 
 جوز هندي درسته   يك عدد 
 سركه سفيد و نمک   به ميزان لازم 
 زنجبيل تازه كوچك  چهار تكه 
 خلال شيرين شده پرتقال سه قاشق غذاخوري 

برای مشاهده طرز تهیه برید به ادامه مطلب

تاریخ ارسال پست: چهارشنبه 03 دي 1393 ساعت: 14:2
برچسب ها برچسب ها : ,,,,
ارسال اين مطلب به ( فيس نما )

طرز تهیه ماهی شکم پر

طرز تهیه ماهی شکم پر

برای مشاهده برید به ادامه مطلب


تاریخ ارسال پست: جمعه 07 آذر 1393 ساعت: 14:4
برچسب ها برچسب ها : ,,
ارسال اين مطلب به ( فيس نما )

طرز تهیه ی ژله ی شکستنی!

طرز تهیه ی ژله ی شکستنی!

آموزش تهیه ژله

آموزش تهیه دسر

طرز تهیه ژله شکستنی!بسیار خوشمزه

برای مشاهده برید به ادامه مطلب


تاریخ ارسال پست: سه شنبه 28 مرداد 1393 ساعت: 15:31
برچسب ها برچسب ها : ,,,
ارسال اين مطلب به ( فيس نما )

خورشت سبزي(قورمه سبزي)

خورشت سبزي(قورمه سبزي)
خورش قرمه سبزی

گروه غذایی: خورش - انواع خورش 
خورش - خورش سبز
مناسبت های خاص - نذری ها 
مدت زمان آماده شدن: طولانی
دستور: ایرانی
مواد لازم:
ادویه کاری: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
گوشت خورشتی: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
لوبیا چیتی: نصف پیمانه
لیمو امانی: 5 - 6 عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
ادویه کاری: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
سبزی قرمه: 800 گرم


  • خورش قرمه سبزی
ابتدا سبزی را ریز خرد کرده و در روغن خوب خوب سرخ کنید. در ظرف دیگری پیاز ساطوری شده را تفت دهید، تا کمی طلایی شود. گوشت را به آن اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا آب گوشت جمع شود. سپس زرددچوبه و ادویه کاری را اضافه کنید. اگر می خواهید خورش زودتر جا بیفتد بهتر است نمک را در نیم ساعت آخر کار اضافه کنید. سپس لوبیا را که قبلا خیس کرده بودید را بدون آب به آن اضافه کنید. سبزی که خوب سرخ شد به آن اضاقه کرده. مقدار 3 تا 5 لیوان آب جوش به خورش اضافه کرده.بهتره کل آب را همین زمان اضافه کنید چنانچه دوباره مجبور شوید که آب اضافه کنید مزه خورش بد می شود. در آن را بگذارید و زیر حرارت را کم کرده ، تا خورش جا بیافتد معمولا زمان جا افتادن خورش بسته به منطقه و مواد خورش دقیق نیست. اگر با حرارت کم بگذارید تا جا بیافتد 4 تا 6 ساعت طول می کشد. لیمو عمانی ها را یکساعت قبل از آماده شدن خورش کمی با چنگال سوراخ کرده و در خورش بیاندازید. 
نکته
مقدار این خورش برای 6 تا 8 نفر کافیست.
نکته
سبزی خورش شامل تره و جعفری به مقدار برابر و شنبلیله و اسفناج مقدار کمی به ازای هر کیلو سبزی قرمه حدود 200 گرم شنبلیله کافیه بیشتر از این استفاده کنید سبب تلخی خواهد شد. 
نکته
جهت جلوگیری از تلخی خورش بهتر است مقدار شنبلیه را به اندازه بریزید و لیمو امانی ها را از وسط نصف کرده تخم آن را خارج کنید و بعد به خورش اضافه کنید و اگر خورش تلخ شده بود می توانید یک یا چند سیب زمینی بسته به مقدار خورش داخل خورش بیاندازید تا تلخی و یا شوری خورش را کمتر کند.

مرحله 1

  • خورش قرمه سبزی
ابتدا سبزی را ریز خرد کرده و در روغن خوب خوب سرخ کنید.

مرحله 2

  • خورش قرمه سبزی
در ظرف دیگری پیاز ساطوری شده را تفت دهید، تا کمی طلایی شود.

مرحله 3

  • خورش قرمه سبزی
گوشت را به آن اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا آب گوشت جمع شود.

مرحله 4

  • خورش قرمه سبزی
سپس زرددچوبه و ادویه کاری را اضافه کنید. اگر می خواهید خورش زودتر جا بیفتد بهتر است نمک را در نیم ساعت آخر کار اضافه کنید.

مرحله 5

  • خورش قرمه سبزی


مرحله 6

  • خورش قرمه سبزی
سپس لوبیا را که قبلا خیس کرده بودید را بدون آب به آن اضافه کنید. سبزی که خوب سرخ شد به آن اضاقه کرده

مرحله 7

  • خورش قرمه سبزی
مقدار 3 تا 5 لیوان آب جوش به خورش اضافه کرده.بهتره کل آب را همین زمان اضافه کنید چنانچه دوباره مجبور شوید که آب اضافه کنید مزه خورش بد می شود.


مرحله 8

  • خورش قرمه سبزی
لیمو عمانی ها را یکساعت قبل از آماده شدن خورش کمی با چنگال سوراخ کرده و در خورش بیاندازید.
نکته
من معمولا این خورش را به مدت 6 ساعت در آرام پز یا دیگ سنگی درست می کنم که با این زمان زیاد خورش حسابی جا می افتد و مزه خیلی خوبی پیدا می کند. اگر در آرام پز یا دیگ سنگی خورش را آماده می کنید به آب کمتری نیاز دارد. اما اگر در قابلمه معمولی روی گاز با حرارت خیلی کم درست می کنید به آب بیشتری احتیاج دارد.

مرحله 9

  • خورش قرمه سبزی


تاریخ ارسال پست: شنبه 07 تير 1393 ساعت: 16:37
ارسال اين مطلب به ( فيس نما )

طرز تهيه خورشت قيمه

طرز تهيه خورشت قيمه
خورش قیمه

گروه غذایی: خورش - انواع خورش 
مناسبت های خاص - نذری ها 
مدت زمان آماده شدن: طولانی
ابزارهای مورد نیاز: گاز
دستور: ایرانی
مواد لازم:
سیب زمینی خلال سرخ کرده: به مقدار لازم
لپه: 2 پیمانه
گوشت خورشتی: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم

  • خورش قیمه
پیاز را کمی تفت می دهیم. گوشت را به آن اضافه می کنیم. آب گوشت که جمع شد نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. لپه را با آب سرد می شوییم و در آبکش می ریزیم تا آب آن خارج شود. سپس کمی سرخ می کنیم و کمی زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.لپه سرخ شده را به مواد گوشتی می افزاییم و آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا خورش به آرامی جا بیافتد. یکساعت قبل از سرو غذا لیموعمانی ها را می شوییم و با چنگال سوراخ هایی در آن ایجاد می کنیم و در خورش می اندازیم . سیب زمینی خلال سرخ می کنیم و روی قیمه می ریزیم.


نکته
لیمو عمانی ها را هرگز در خورش له نکنید رنگ خورش را خراب می کند.
نکته
براي خوش طعم شدن و خوب جا افتادن بهتر است از آب جوش استفاده كنيد.



مرحله 1

  • خورش قیمه
  • خورش قیمه
پیاز را کمی تفت می دهیم. گوشت را به آن اضافه می کنیم. آب گوشت که جمع شد نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم کمی سرخ می کنیم. و کنار می گذاریم. 

مرحله 2

  • خورش قیمه
لپه را با آب سرد می شوییم و در آبکش می ریزیم تا آب آن خارج شود. سپس کمی سرخ می کنیم و کمی زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. 

مرحله 3

  • خورش قیمه
  • خورش قیمه
با مواد گوشتی مخلوط می کنم و آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا خورش به آرامی جا بیافتد.

مرحله 4

  • خورش قیمه
  • خورش قیمه
  یکساعت قبل از سرو غذا لیموعمانی ها را می شوییم و با چنگال سوراخ هایی در آن ایجاد می کنیم و در خورش می اندازیم .با سیب زمینی سرخ شده تزیین می کنیم. 

تاریخ ارسال پست: شنبه 07 تير 1393 ساعت: 16:35
ارسال اين مطلب به ( فيس نما )

طرز تهیه لازانيا

طرز تهیه لازانيا
براي مشاهده طرز تهيه لازانيا به ادامه مطلب برويد.
تاریخ ارسال پست: شنبه 07 تير 1393 ساعت: 16:29
ارسال اين مطلب به ( فيس نما )

طرز تهيه فلافل

طرز تهيه فلافل

طـرز تـهـیـه:

* در یک کاسه بزرگ، نخودهای چرخ شده را بریزید و رویشان پیاز رنده شده، تخم‌مرغ و ادویه‌ها را اضافه کنید.

* پیاز را ریز رنده کنید و به دلخواهتان فلفل قرمز اضافه کنید. اصل این غذا تند است اما در صورت تمایل می‌توانید مقدار تندی غذا را کم یا زیاد کنید.

* در تابه‌ای با دیواره‌های بلند مقداری روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و بگذارید تا داغ شود.

* سپس مقداری از مایه فلافل را بردارید و در قالب مخصوص بریزید و در روغن داغ بیندازید تا سرخ شود.

* پس از سرخ شدن نیز فلافل‌ها را در سبدهای فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. به این ترتیب می‌توانید فلافل‌های آماده شده را با برش‌های نان و ترشی سرو کنید.

 

مـواد لازم برای 4 نفر:

 نخود چرخ شده    2 لیوان 480 کیلوکالری

 
 پیاز بزرگ    1 عدد 25 کیلوکالری

 
 تخم‌مرغ    1 عدد 100 کیلوکالری

 
 روغن مخصوص سرخ کردن     7 قاشق غذاخوری 630 کیلوکالری

 
 زردچوبه، فلفل قرمز و نمک    به میزان دلخواه 0 کیلوکالری

 

 


تاریخ ارسال پست: شنبه 07 تير 1393 ساعت: 16:1
ارسال اين مطلب به ( فيس نما )

بنر تبلیغات وبلاگ ما