close
چت روم

انواع خورشت

تبلیغات


نویسندگان

لوگوی اعتماد


    logo-samandehi

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

نظرسنجي

    نظر شما درباه ي سايت؟




    چند سال دارید؟







آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 471
    کل نظرات کل نظرات : 67
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 38

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 1,648
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 1,799
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 5
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 10
    بازدید ماه بازدید ماه : 13,420
    بازدید سال بازدید سال : 95,246
    بازدید کلی بازدید کلی : 748,882

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 54.90.185.120
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : جمعه 25 آبان 1397

خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

تبلیغات

خورشت سبزي(قورمه سبزي)

خورشت سبزي(قورمه سبزي)
خورش قرمه سبزی

گروه غذایی: خورش - انواع خورش 
خورش - خورش سبز
مناسبت های خاص - نذری ها 
مدت زمان آماده شدن: طولانی
دستور: ایرانی
مواد لازم:
ادویه کاری: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
گوشت خورشتی: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
لوبیا چیتی: نصف پیمانه
لیمو امانی: 5 - 6 عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
ادویه کاری: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
سبزی قرمه: 800 گرم


  • خورش قرمه سبزی
ابتدا سبزی را ریز خرد کرده و در روغن خوب خوب سرخ کنید. در ظرف دیگری پیاز ساطوری شده را تفت دهید، تا کمی طلایی شود. گوشت را به آن اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا آب گوشت جمع شود. سپس زرددچوبه و ادویه کاری را اضافه کنید. اگر می خواهید خورش زودتر جا بیفتد بهتر است نمک را در نیم ساعت آخر کار اضافه کنید. سپس لوبیا را که قبلا خیس کرده بودید را بدون آب به آن اضافه کنید. سبزی که خوب سرخ شد به آن اضاقه کرده. مقدار 3 تا 5 لیوان آب جوش به خورش اضافه کرده.بهتره کل آب را همین زمان اضافه کنید چنانچه دوباره مجبور شوید که آب اضافه کنید مزه خورش بد می شود. در آن را بگذارید و زیر حرارت را کم کرده ، تا خورش جا بیافتد معمولا زمان جا افتادن خورش بسته به منطقه و مواد خورش دقیق نیست. اگر با حرارت کم بگذارید تا جا بیافتد 4 تا 6 ساعت طول می کشد. لیمو عمانی ها را یکساعت قبل از آماده شدن خورش کمی با چنگال سوراخ کرده و در خورش بیاندازید. 
نکته
مقدار این خورش برای 6 تا 8 نفر کافیست.
نکته
سبزی خورش شامل تره و جعفری به مقدار برابر و شنبلیله و اسفناج مقدار کمی به ازای هر کیلو سبزی قرمه حدود 200 گرم شنبلیله کافیه بیشتر از این استفاده کنید سبب تلخی خواهد شد. 
نکته
جهت جلوگیری از تلخی خورش بهتر است مقدار شنبلیه را به اندازه بریزید و لیمو امانی ها را از وسط نصف کرده تخم آن را خارج کنید و بعد به خورش اضافه کنید و اگر خورش تلخ شده بود می توانید یک یا چند سیب زمینی بسته به مقدار خورش داخل خورش بیاندازید تا تلخی و یا شوری خورش را کمتر کند.

مرحله 1

  • خورش قرمه سبزی
ابتدا سبزی را ریز خرد کرده و در روغن خوب خوب سرخ کنید.

مرحله 2

  • خورش قرمه سبزی
در ظرف دیگری پیاز ساطوری شده را تفت دهید، تا کمی طلایی شود.

مرحله 3

  • خورش قرمه سبزی
گوشت را به آن اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا آب گوشت جمع شود.

مرحله 4

  • خورش قرمه سبزی
سپس زرددچوبه و ادویه کاری را اضافه کنید. اگر می خواهید خورش زودتر جا بیفتد بهتر است نمک را در نیم ساعت آخر کار اضافه کنید.

مرحله 5

  • خورش قرمه سبزی


مرحله 6

  • خورش قرمه سبزی
سپس لوبیا را که قبلا خیس کرده بودید را بدون آب به آن اضافه کنید. سبزی که خوب سرخ شد به آن اضاقه کرده

مرحله 7

  • خورش قرمه سبزی
مقدار 3 تا 5 لیوان آب جوش به خورش اضافه کرده.بهتره کل آب را همین زمان اضافه کنید چنانچه دوباره مجبور شوید که آب اضافه کنید مزه خورش بد می شود.


مرحله 8

  • خورش قرمه سبزی
لیمو عمانی ها را یکساعت قبل از آماده شدن خورش کمی با چنگال سوراخ کرده و در خورش بیاندازید.
نکته
من معمولا این خورش را به مدت 6 ساعت در آرام پز یا دیگ سنگی درست می کنم که با این زمان زیاد خورش حسابی جا می افتد و مزه خیلی خوبی پیدا می کند. اگر در آرام پز یا دیگ سنگی خورش را آماده می کنید به آب کمتری نیاز دارد. اما اگر در قابلمه معمولی روی گاز با حرارت خیلی کم درست می کنید به آب بیشتری احتیاج دارد.

مرحله 9

  • خورش قرمه سبزی


تاریخ ارسال پست: شنبه 07 تير 1393 ساعت: 16:37
ارسال اين مطلب به ( فيس نما )

طرز تهيه خورشت قيمه

طرز تهيه خورشت قيمه
خورش قیمه

گروه غذایی: خورش - انواع خورش 
مناسبت های خاص - نذری ها 
مدت زمان آماده شدن: طولانی
ابزارهای مورد نیاز: گاز
دستور: ایرانی
مواد لازم:
سیب زمینی خلال سرخ کرده: به مقدار لازم
لپه: 2 پیمانه
گوشت خورشتی: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم

  • خورش قیمه
پیاز را کمی تفت می دهیم. گوشت را به آن اضافه می کنیم. آب گوشت که جمع شد نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. لپه را با آب سرد می شوییم و در آبکش می ریزیم تا آب آن خارج شود. سپس کمی سرخ می کنیم و کمی زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.لپه سرخ شده را به مواد گوشتی می افزاییم و آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا خورش به آرامی جا بیافتد. یکساعت قبل از سرو غذا لیموعمانی ها را می شوییم و با چنگال سوراخ هایی در آن ایجاد می کنیم و در خورش می اندازیم . سیب زمینی خلال سرخ می کنیم و روی قیمه می ریزیم.


نکته
لیمو عمانی ها را هرگز در خورش له نکنید رنگ خورش را خراب می کند.
نکته
براي خوش طعم شدن و خوب جا افتادن بهتر است از آب جوش استفاده كنيد.



مرحله 1

  • خورش قیمه
  • خورش قیمه
پیاز را کمی تفت می دهیم. گوشت را به آن اضافه می کنیم. آب گوشت که جمع شد نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم کمی سرخ می کنیم. و کنار می گذاریم. 

مرحله 2

  • خورش قیمه
لپه را با آب سرد می شوییم و در آبکش می ریزیم تا آب آن خارج شود. سپس کمی سرخ می کنیم و کمی زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. 

مرحله 3

  • خورش قیمه
  • خورش قیمه
با مواد گوشتی مخلوط می کنم و آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا خورش به آرامی جا بیافتد.

مرحله 4

  • خورش قیمه
  • خورش قیمه
  یکساعت قبل از سرو غذا لیموعمانی ها را می شوییم و با چنگال سوراخ هایی در آن ایجاد می کنیم و در خورش می اندازیم .با سیب زمینی سرخ شده تزیین می کنیم. 

تاریخ ارسال پست: شنبه 07 تير 1393 ساعت: 16:35
ارسال اين مطلب به ( فيس نما )

بنر تبلیغات وبلاگ ما