close
چت روم

طرز تهیه ماهی شکم پر

تبلیغات


نویسندگان

لوگوی اعتماد


    logo-samandehi

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

نظرسنجي

    نظر شما درباه ي سايت؟




    چند سال دارید؟







آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 471
    کل نظرات کل نظرات : 67
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 5
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 38

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 1,458
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 2,623
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 12
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 7
    بازدید ماه بازدید ماه : 10,740
    بازدید سال بازدید سال : 71,473
    بازدید کلی بازدید کلی : 725,109

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 54.80.87.166
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : دوشنبه 23 مهر 1397

خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

تبلیغات

طرز تهیه ماهی شکم پر

طرز تهیه ماهی شکم پر

طرز تهیه ماهی شکم پر

مواد لازم :

ماهی 1 عدد 
گشنیز خرد شده 250 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد 
سیر خرد شده 250 گرم
تمبرهندی به میزان لازم 
گردو  50 تا 100 گرم 
ادویه، نمك و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم 
روغن سرخ كردنی به میزان لازم


طرز تهیه:

ماهی را كاملا تمیز كرده و داخل شكم آن را خالی می كنیم.
- مقداری نمك به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
- سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تمیز خشك می كنیم. 
- پیاز و سیر را رنده می كنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یك ظرف می ریزیم و كمی سرخ می كنیم. 
- درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم. 
- مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم. 
- در یك ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
- سپس  ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود. 

 


* نكته :
- به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده كرد. 

- به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده كرد.


تاریخ ارسال پست: جمعه 07 آذر 1393 ساعت: 14:4
برچسب ها برچسب ها : ,,
ارسال اين مطلب به ( فيس نما )

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

بنر تبلیغات وبلاگ ما