close
چت روم

طرز تهيه خورشت قيمه

تبلیغات


نویسندگان

لوگوی اعتماد


    logo-samandehi

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

نظرسنجي

    نظر شما درباه ي سايت؟




    چند سال دارید؟







آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 471
    کل نظرات کل نظرات : 67
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 2
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 38

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 255
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 607
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 8
    بازدید ماه بازدید ماه : 15,670
    بازدید سال بازدید سال : 97,496
    بازدید کلی بازدید کلی : 751,132

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 54.90.185.120
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : سه شنبه 29 آبان 1397

خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

تبلیغات

طرز تهيه خورشت قيمه

طرز تهيه خورشت قيمه
خورش قیمه

گروه غذایی: خورش - انواع خورش 
مناسبت های خاص - نذری ها 
مدت زمان آماده شدن: طولانی
ابزارهای مورد نیاز: گاز
دستور: ایرانی
مواد لازم:
سیب زمینی خلال سرخ کرده: به مقدار لازم
لپه: 2 پیمانه
گوشت خورشتی: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم

  • خورش قیمه
پیاز را کمی تفت می دهیم. گوشت را به آن اضافه می کنیم. آب گوشت که جمع شد نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. لپه را با آب سرد می شوییم و در آبکش می ریزیم تا آب آن خارج شود. سپس کمی سرخ می کنیم و کمی زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.لپه سرخ شده را به مواد گوشتی می افزاییم و آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا خورش به آرامی جا بیافتد. یکساعت قبل از سرو غذا لیموعمانی ها را می شوییم و با چنگال سوراخ هایی در آن ایجاد می کنیم و در خورش می اندازیم . سیب زمینی خلال سرخ می کنیم و روی قیمه می ریزیم.


نکته
لیمو عمانی ها را هرگز در خورش له نکنید رنگ خورش را خراب می کند.
نکته
براي خوش طعم شدن و خوب جا افتادن بهتر است از آب جوش استفاده كنيد.



مرحله 1

  • خورش قیمه
  • خورش قیمه
پیاز را کمی تفت می دهیم. گوشت را به آن اضافه می کنیم. آب گوشت که جمع شد نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم کمی سرخ می کنیم. و کنار می گذاریم. 

مرحله 2

  • خورش قیمه
لپه را با آب سرد می شوییم و در آبکش می ریزیم تا آب آن خارج شود. سپس کمی سرخ می کنیم و کمی زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. 

مرحله 3

  • خورش قیمه
  • خورش قیمه
با مواد گوشتی مخلوط می کنم و آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا خورش به آرامی جا بیافتد.

مرحله 4

  • خورش قیمه
  • خورش قیمه
  یکساعت قبل از سرو غذا لیموعمانی ها را می شوییم و با چنگال سوراخ هایی در آن ایجاد می کنیم و در خورش می اندازیم .با سیب زمینی سرخ شده تزیین می کنیم. 

تاریخ ارسال پست: شنبه 07 تير 1393 ساعت: 16:35
ارسال اين مطلب به ( فيس نما )

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

بنر تبلیغات وبلاگ ما