خورش قیمه
گروه غذایی: |
خورش - انواع خورش مناسبت های خاص - نذری ها
|
مدت زمان آماده شدن: |
طولانی |
ابزارهای مورد نیاز: |
گاز |
دستور: |
ایرانی | |
مواد لازم: سیب زمینی خلال سرخ کرده: به مقدار لازم لپه: 2 پیمانه گوشت خورشتی: 500 گرم پیاز: 1 عدد رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم
|

پیاز را کمی تفت می دهیم. گوشت را به آن اضافه می کنیم. آب گوشت که جمع شد نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. لپه را با آب سرد می شوییم و در آبکش می ریزیم تا آب آن خارج شود. سپس کمی سرخ می کنیم و کمی زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.لپه سرخ شده را به مواد گوشتی می افزاییم و آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا خورش به آرامی جا بیافتد. یکساعت قبل از سرو غذا لیموعمانی ها را می شوییم و با چنگال سوراخ هایی در آن ایجاد می کنیم و در خورش می اندازیم . سیب زمینی خلال سرخ می کنیم و روی قیمه می ریزیم.
 |
نکته |
لیمو عمانی ها را هرگز در خورش له نکنید رنگ خورش را خراب می کند.
 |
نکته |
براي خوش طعم شدن و خوب جا افتادن بهتر است از آب جوش استفاده كنيد.
مرحله 1
پیاز را کمی تفت می دهیم. گوشت را به آن اضافه می کنیم. آب گوشت که جمع شد نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم کمی سرخ می کنیم. و کنار می گذاریم.
مرحله 2
لپه را با آب سرد می شوییم و در آبکش می ریزیم تا آب آن خارج شود. سپس کمی سرخ می کنیم و کمی زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.
مرحله 3
با مواد گوشتی مخلوط می کنم و آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا خورش به آرامی جا بیافتد.
مرحله 4
یکساعت قبل از سرو غذا لیموعمانی ها را می شوییم و با چنگال سوراخ هایی در آن ایجاد می کنیم و در خورش می اندازیم .با سیب زمینی سرخ شده تزیین می کنیم.
تاریخ ارسال پست: شنبه 07 تير 1393 ساعت: 16:35